Hold dit møde på R-22

Besøg R-22 sammen med dine kolleger eller på en tur med fagforbundet. Robotmessen er den oplagte base for jeres årsmøde, et netværksarrangement eller en komsammen i din brancheorganisation.

Book en tur til R-22 og gør årets møde 2022 til en helt særlig begivenhed. Besøg messen før eller efter jeres arrangement og oplev de mange events, workshops, præsentationer og meget mere.

Alle muligheder under samme tag
På Odense Congress Center finder I konferencerum og mødelokaler under samme tag som messen – I har dermed de perfekte rammer for en dag i branchens tegn. Har I brug for en overnatning? Hotel Odense tilbyder skønne værelser med praktiske arbejdsstationer – nemt og bekvemt, stadig under samme tag som robotmessen.

Odense Congress Center har et væld af store og mellemstore lokaler – alle med moderne AV, masser af dagslys og direkte adgang til hyggeligt foyerområde med kaffestationer, højborde og sofaområder til pauserne. Har I brug for mere plads? OCC har derudover større sale, der ligger i forbindelse med foyerområdet. Dermed bibeholder I stadig de hyggelige områder med kaffestation og sofaer lige i nærheden.

Med hele 1.900 gratis parkeringspladser bliver det ikke svært at finde en plads ved OCC. Og når sulten melder sig, kan I nyde delikatesser fra OCC’s eget køkken og den indbydende restaurant lige ved konferenceområdet. Her serveres nogle af de bedste råvarer, Fyn har at byde på, fra et sæsonbestemt a la carte-menukort.

 

Få den perfekte pakkeløsning

Planlæg besøget til R-22 allerede nu og find den helt rigtige løsning blandt vores eksklusive mødepakker:

Dagsmøde: Pakke 1

Kaffe/te, isvand og frugt under hele mødet
Mødelokale med standard AV-udstyr
Pris per person ekskl. moms: DKK 235 / EUR 30

Dagsmøde: Pakke 2

Kaffe/te, isvand og frugt under hele mødet
Frokost to go: Focaccia sandwich, sødt og 1 kildevand
Mødelokale med standard AV-udstyr
Pris per person ekskl. moms: DKK 310 / EUR 40

Aftenmøde: Pakke 3

Kaffe/te, isvand og frugt under hele mødet
2-retters middag ved køkkenchefen
Mødelokale med standard AV-udstyr
Pris per person ekskl. moms: DKK 445 / EUR 60

Booking og henvendelser
Er du klar til at booke din mødepakke? Eller har du spørgsmål? Så tag endelig kontakt til vores kongres- og konferencechef:

Lone Palm
Tlf.: +45 65 56 03 50
E-mail: lopa@ose.dk

VELKOMMEN TIL
E-18 Danmarks største Elektronikmesse & R-18 Danmarks nye Robotmesse.

Messerne afholdes sideløbende og samtidigt med hver sit fokus og begge med spændende konferenceprogram, workshops og udstilling.

Forhåndstilmeld dig og kom hurtigere ind på messerne her.