For studerende på R-22

Som studerende kan du besøge R-22 den 25. marts 2022. Her kan universiteter, gymnasier, tekniske skoler og andre uddannelsesinstitutioner gå på opdagelse blandt nutidens og morgendagens trends inden for robotter, automatisering og droner. Disse teknologier og løsninger vil få indflydelse på din fremtidige karriere.

Studerende får mulighed for at deltage i guidede rundvisninger på messen samt at opleve konferencer tilpasset til studerende med særlige interesser.

Tilmeldingen til R-22 åbner snart – sørg for at hente R-22 appen, så du er sikret hele messe-oplevelsen (R-22 app lanceres i januar 2022).

Matchmaking for studerende
Leder du efter en praktikplads, et studenterjob eller dit første arbejde som nyuddannet? Så er R-22 det perfekte sted til at møde din kommende arbejdsgiver.

Brug R-22 appen og deltag i ”Matchmaking for Students”. Opret en profil, upload dit CV og gå på opdagelse blandt de mange virksomheder, der leder efter netop en som dig. Måske du booker din første jobsamtale på messen – måske du finder dit helt perfekte job-match. Gå ikke glip af denne unikke mulighed.

R-22 Student Battle Zone
Her er et event, du ikke må gå glip af. Syddansk Universitet vil i løbet af messen være vært for en ”Robot Hackathon”, hvor teams med studerende er inviteret til at dyste i en eksplosiv ”Robot Battle” på R-22.

De studerende skal løse ægte robot-udfordringer, og der er vilde præmier i vente til vinderne.