Velkommen til R-24

Oplev R-24 – Nordens største messe inden for robotter, automatisering og droner.

Gå på opdagelse blandt spændende teknologier og løsninger, der kan forbedre og optimere din virksomheds fremtid. Find inspiration til hvordan du højner din effektivitet, reducerer omkostninger og udvikler din arbejdsproces.

Hvorfor skal du opleve R-24?
Hvis du nogensinde har været nysgerrig omkring brugen af robotter og droner i dit arbejde – så er R-24 messen, du bør besøge. Her kan du blive introduceret til forskellige løsninger og se, hvordan de kan bruges specifikt inden for din branche.

Messen henvender sig blandt andet til dig, der arbejder inden for produktion, energi, byggeri, landbrug og sundhed – din implementering starter på R-24. Disse teknologier og løsninger kan sikre din virksomhed en stor konkurrencefordel i et globalt marked.

Vores udstillere leverer løsninger til hele verden, og på robotmessen får du en helt unik mulighed for at udforske nogle af de bedste eksempler inden for implementering.

Stil din nysgerrighed og udnyt denne enestående indsigt i en verden af robotteknologi, automatisering og droner. Oplev hvordan disse teknologier kan forandre dit arbejdsliv – allerede i dag!

Besøg R-24 fra den 13.-15. marts 2024 på Odense Congress Center.

Åbningstider:
Onsdag den 13. marts                                              kl. 09.00 – 16.00
Torsdag den 14. marts                                             kl. 09.00 – 16.00
Fredag den 15. marts                                               kl. 09.00 – 14.00

Vi glæder os til at se dig på R-24.